Selo moje malo

Druga nedjelja došašća

Za toplo osvježenje poslije mise ovu nedjelju je bila zadužena mladež.

Opet je dom bio zauzet pa se je improviziralo pri čemu smo saznali na opće čuđenje svih prisutnih da Maki zna sporo voziti. Naime, on je bio zadužen za dovesti lonce sa vrućim napitcima do crkve.

Također smo saznali iz provjerenih izvora da će se adventski vijenac sa svijećama sigurno pojaviti najkasnije na sam Badnjak.

Druga nedjelja došašćaDruga nedjelja došašćaDruga nedjelja došašćaDruga nedjelja došašćaDruga nedjelja došašćaDruga nedjelja došašća

Sveti Nikola

Sveti NikolaSveti NikolaSveti NikolaSveti NikolaSveti NikolaSveti NikolaSveti NikolaSveti Nikola

Opaska: Fotke nisu baš nešto ali jedino takve sam dobio..................

Prva nedjelja došašća

Izrazito skromno druženje (ovo 'izrazito' zato jer sam one jedne godine izazvao spor sa nogometašima oko skromnosti pa da ne ispadne da svoje štedim) nakon mise organizirala je ove nedjelje Udruga 'Ivanje'.

Osim toga, ekipa za pripremu se malo zakartala (kažu neprovjereni izvori) dok se vino kuhalo pa je jedva izbjegnuto da ne bude ni ovo malo skromnosti.

Ako mislite da pretjerujem upitajte se gdje je adventski vijenac i paljenje prve svijeće?!?!?

Prva nedjelja došašćaPrva nedjelja došašćaPrva nedjelja došašćaPrva nedjelja došašćaPrva nedjelja došašćaPrva nedjelja došašća

VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE

Ovaj vikend je u Popovači održana manifestacija VEČER ŠKRLETA I MOSLAVAČKE KUHINJE na kojoj je, kao i na nekoliko prethodnih nastupio KUD 'Jelenčanka' i kao njihovi gosti KUD 'Šartovac'.

Manifestaciju organiziraju Udruga vinogradara i voćara Lujo Miklaužić, Udruga kuhara Grada Popovače, Turistička zajednica Kutine i Popovače kao i lokalni vinari.

Opširnije...

Za Vukovar iz Gornje Jelenske

Za Vukovar iz Gornje JelenskeZa Vukovar iz Gornje JelenskeZa Vukovar iz Gornje JelenskeZa Vukovar iz Gornje JelenskeZa Vukovar iz Gornje JelenskeZa Vukovar iz Gornje Jelenske

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim