cialis generique

Izleti

Susret u organizaciji DPP-a

Kad su već kod nas nekako zamrle raznorazne aktivnosti i događanja onda se ode kod dragih prijatelja na njihov skup i provede se jedan lijep dan u ugodnom društvu i dobroj zabavi.

Opširnije...

Pavlinski samostan - 21.7.2018.

Pavlinski samostan - 21.7.2018.Pavlinski samostan - 21.7.2018.Pavlinski samostan - 21.7.2018.

Kalnik

Kalnik je uz sve svoje sadržaje dobio i feratu. Uredili su je vrijedni planinari iz Koprivnice a ove nedjelje je i službeno otvorena.

Opširnije...

Velebitska lamunjanja

Tri člana HGSS-a i moja malenkost. Nije mi još uvijek jasno kako su mene uzeli sa sobom, valjda su se sažalili zbog minulih zasluga za razvoj planinarstva u Moslavini jer, budimo realni, mojih 62,16 godina starosti se baš i nije uklapalo u tu priču. Ide se gotovo sa nule u Velikoj Paklenici i u jednom danu treba sa punim ruksacima doći na Struge (1400 m) a ekipa kondiciono nabrijana naspram mojih krajnjih dometa u obliku uspona na, recimo, Benedikt.

Opširnije...

Prema Jalovcu

Iz doline Tamar kroz kuloar prema Jalovcu, 21.5.2016.

Lijevo je fotka iz ljeta 2012-te, kuloar smo tada samo očešali pogledom i otišli desno pa prema Vršiću. Sada su dečki u zimskim uvjetima penjali kroz kuloar i kad su ga ispenjali zbog dubine snijega su odustali od odlaska na vrh. Na trećoj fotki ako malo bolje pogledate skroz gore visoko u snijegu ima i onih koji ne odustaju ali to su ovi 'Made in Alpski krajevi' koji su od posebnih materijala napravljeni a penjanje im je ugrađeno u gene.

Ovu avanturu u zimskim uvjetima su izveli Silvijo Andlar, Boris Lončarević i Boris Munko.

Prema JalovcuPrema JalovcuPrema Jalovcu

Opširnije...

Aktualno

Galerija događanja

Jelensku volim